Webshop marketing: al vanaf de eerste dag belangrijk. Waarom? Het zorgt ervoor dat je direct een vliegende start maakt, dat je prominent in beeld bent en de concurrenten direct een stap voor bent. Met goede webshop marketing laat jij je webshop floreren. Dat is goed voor je budget, je nieuwe klanten en voor jou. Eigen-Zin(nig) Tekstbureau Haarlem helpt je op doeltreffende manier: webshop marketing voor elk budget en elke shop.

Webshop marketing: voor instant succes 

Eigen-Zin(nig) Tekstbureau Haarlem is official partner van CCV Shop: hét platform voor professionele webwinkeliers. Wij zijn als tekstbureau verbonden aan het platform, omdat goede productomschrijvingen van essentieel belang zijn voor je conversie en vindbaarheid. Je hebt geen duur marketingbureau nodig om beter te scoren met je webshop. Doorzettingsvermogen, originaliteit en klantvriendelijkheid zijn de drie belangrijkste pijlers voor een succesvolle webshop.

Hoge conversie met de perfecte productomschrijving

Eigen-Zin(nig) Tekstbureau Haarlem schrijft gewoon de perfecte productomschrijving - punt. We kijken namelijk al jaren naar de psychologie van een goede tekst, in combinatie met de belangrijkste SEO-factoren en optimalisatietechnieken. Dankzij onze productomschrijvingen krijgt de lezer interesse in je product, wordt de tekst beter gevonden in de zoekmachine en ben je je concurrenten een stap voor door te kiezen voor originaliteit, in plaats van gemak.

Van briefing tot bestelling met goede webshop marketing

Webshop marketing draait om psychologie, optimalisatie, vindbaarheid en verkooptechnieken. Zie daarom een productomschrijving als dé manier om je product aan de man te brengen. De productomschrijving is de vriendelijke verkoopspecialist; ongedwongen, eerlijk en overtuigend. Daarnaast moet de omschrijving makkelijk te scannen zijn. Wat zijn de benefits? 'Wat heb ik eraan?' Wees overtuigend, een tikkie commercieel (uiteindelijk moet je toch je producten verkopen) en laat de klant op de bestelknop klikken.

Webshop marketing als basis voor je webwinkel

Laat zien wie je bent en sta vierkant achter je producten. Webshop marketing is een middel om je producten aan de man te brengen. Doe dat:
- met een goede productomschrijving;
- met duidelijke foto's (het liefst vanuit verschillende hoeken);
- een perfecte call-to-action;
- een Adwords-account, eventueel ingevuld door een marketingpartij;
- met jouw enthousiasme. Je kunt pas producten verkopen als je er zélf enthousiast over bent.

Wil je een vliegende start met webshop marketing? Dan ben je een paar klikken verwijderd van online succes. Vraag nu een gratis proeftekst aan en ontdek de mogelijkheden van daadkrachtige, tekstuele webshop marketing. Vraag nu meer info aan en ga direct goed aan de slag met webshop marketing.


CCVshop partner
CCVshop is een totaaloplossing voor het opzetten van een webwinkel. Eigen-Zin(nig) Tekstbureau helpt bij het schrijven van wervende teksten.