Over Eigen-Zin(nig) Tekstbureau

Eigen-Zin(nig) Tekstbureau combineert journalistiek met copywriting en smeedt dat tot een gouden sleutel waarbij content marketing hét hulpmiddel is om bedrijven, producten en/of diensten op de kaart te zetten. Snel, adequaat een goede tekst, weblog, artikel, webcontent of interview? Je kunt het zo gek niet bedenken, Mark schrijft het.

Journalistiek meets marketing

"Je kunt op een redactie werken. Je kunt je in het bedrijfsleven storten en vlieguren maken. Of je combineert het. Dat heb ik gedaan. Het was alweer zo’n elf jaar geleden dat ik bleu als wat op redacties ging werken. Of ik wat kon, vroegen ze. Tja, schrijven. Passie. Van hobby tot beroep – je kent het wel. Maar ik wilde meer. Ik werd gretig. Van telefonische interviews tot coverartikelen. Van receptenpagina’s tot onderzoeksjournalistiek. Alles pakte ik met beide handen aan. Ik heb research gedaan, ik heb geïnterviewden platgebeld. Ik heb gezocht naar quotes met enorme nieuwswaarde en portretten over inspirerende sterrenchefs geschreven. Ik heb persberichten gemaakt en content voor nieuwe producten gelanceerd. Columns geschreven en wetenschappelijke rapporten vertaald tot webcontent. Ik heb alles gedaan om één ding te bereiken: een eigen zaak waarbij journalistiek en content marketing samen een ijzersterk duo vormen. En dat is me gelukt. Want je bent nu hier. Welkom."

Van alle tekstuele gemakken voorzien

"Met Eigen-Zin(nig) Tekstbureau Haarlem kan ik je van alle tekstuele gemakken voorzien. Van webshop marketing tot interview en van artikel tot productlancering. Alles wat geschreven kan worden, kan ik voor je maken. Kijk gerust eens naar wat referenties of naar de mogelijkheden. En heb je zelf een ander idee? Bel me! Samen komen we eruit. Samen maken we van je product ijzersterke content."