Contentmarketing uitbesteden?

Je contentmarketing uitbesteden? Altijd doen!

Je contentmarketing uitbesteden? Je kunt het toch net zo goed zelf doen? Want wat is het nu eigenlijk; een blogje schrijven? Een twitterberichtje plaatsen? Een mailinkje de deur uitgooien? Contentmarketing lijkt een vaag, Amerikaans gehypt marketingjargon – maar is stiekem belangrijker dan je op het eerste oog vermoedt.

Je contentmarketing uitbesteden. Waarom en wanneer?

Contentmarketing uitbesteden klinkt alleen interessant voor grote ondernemingen, terwijl juist het MKB de

vruchten kan plukken van een goede contentstrategie. Jezelf in de markt zetten, met goede teksten. Teksten die je niche aanspreken, maar ook voor een leek lekker weglezen. Autoriteit afroepen en laten zien wat je in huis hebt, zonder direct te ‘verkopen’. Goede contentmarketing kan een hoop bewerkstelligen. Wat dacht je van het volgende?

 

Vijf redenen om contentmarketing uit te besteden

  • Contecontent marketing uitbestedenntmarketing lijkt heel breed, maar gaat alleen om de kern: autoriteit uitstralen binnen jouw vakgebied. Teksten die tot de verbeelding spreken, maar ook nieuwe verkopen kunnen realiseren.
  • Een goede tekst wordt zo opgepakt. Door zoekmachines, door media, door likers, followers en geïnteresseerden. Jouw talent en vakmanschap etaleren op een prettige manier.
  • SEO-blogs zijn de spil van een goede contentstrategie. Contentmarketing uitbesteden kan al door een blog te laten schrijven door iemand die jou begrijpt en jouw visie op het papier tovert. Heldere, strakke teksten, zonder teveel te mijmeren en in clichés te gaan hangen.
  • Een contentmarketing bureau is het verlengstuk van jouw bedrijf. De pen die woorden op papier zet. Een klankbord die gerust reflecteert, zonder te botsen. Een kop koffie met een contentmarketing bureau zorgt al voor maandenlange inspiratie. Die met jouw inspiratie aan de slag gaat en er zo voor zorgt dat jouw kennis verspreid wordt.
  • Contentmarketing uitbesteden om kosten te besparen? Jazeker. Want met strategisch geplaatste teksten kun je beter investeren in een contentmarketing bureau dan in onduidelijke zoekmachine-advertenties. Een goede tekst heeft namelijk geen additionele advertenties nodig: ze spreken voor zich en converteren vanzelf.

 

Contentmarketing bureau Noord-Holland

Eigen-Zin(nig) is jouw contentmarketing bureau in Noord-Holland. Met acht jaar aantoonbare ervaring in de nieuwe media, weet Mark Wagemakers jouw ideeën, producten en diensten om te zetten in converterende teksten. Teksten die prikkelen en vanuit de gedachtengang van de bezoeker worden geschreven. Teksten die uitnodigen tot interactie en die niet zelden leiden tot publicatie in de mainstream media. Met één blog al werk binnenhalen: het lukt! Anders had je hem nu niet gemaild om even te overleggen. Gratis – natuurlijk. Eigen-Zin(nig) Tekstbureau helpt je graag. De koffie staat klaar.

  M. Wagemakers     08-10-2017 01:17     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.